Saturday, May 30, 2009

BEAR


dah lama gila aku tak jumpa and lapak dengan bear (UniKL). aku rasa setahun jugak la la xjumpa dia. bukan main susah aku kteorg nak lepak dengan dia sebab time kte org tak busy, dia busy.. bila dia free, kteorg lak yang busy. tu yang susah nak lepak tu. padahal kteorg selalu je lepak dengan sepang, epy ngan tymun. jon punadang-kadang join kteorg. tapi ngan bear ni susah sangat.
dah lame tak jumpa bear tiba-tiba je aku terserempak ngan dia kat gig dekat ipoh.
kat kl bukan main susah lagi nak jumpa, tub-tub (bahasa apa ni) jumpa kat ipo. hmmm...bole la. lepas gak rindu aku kat dia.. (hukhuk...poyo je....)


yang aku kenal kat sini sep je. tu pun kenal-kenal cam tu je


dengan mimi and cousin aku shida. dia yang bukan kaki gig pun aku amgkut gak sebab nak jumpa kawan-kawan ipoh aku...


bittersweet

2 comments:

  1. wah..ipoh..bile nk bwk kitorg g ipoh??nti kitorg braya umah ko arr..haha..

    ReplyDelete
  2. bear bulu dada lebih. huhuhu

    ReplyDelete