Monday, May 25, 2009

CERITA LAMA

memandangkan aku baru buat blog ni...aku nak cerita serba sedikit tentang kehidupan aku bersama kawan-kawan yang aku sayangi pada masa-masa lepas berserta dengan gambar-gambar kenangan...


ni masa kteorg budak-budak kelas pergi trip ke Pulau Pangkor...


kat fakuti kterorg...
Art and Design


kat Putrajaya dengan mus n iqbal..
sem ni kteorg boleh di katakan malam-malam keluar n balik 4 5 pagi...
tapi best la


kat pavillion dengan pQa n Syaza

ni masa kteorg shooting kat Klang

aku, villa dengan syaza pusing-pusing KL nak shooting...
agak jauh jugak la kteorg jalan-jalan time ni..
dari masjid jamek kteorg pusing lalu kat pertama complex n akhirnya sampai la ke Bukit Bintang..our final destination hari tu...
kteorg keluar shooting untuk subjek Cik Nor, untuk buat poskad.

sorie villa, gambar ko tak ada..

ni rumah yang kteorg shooting dekat shah alam seksyen 13 xsilap...aku pun tak tau..main beduk je..tp rumah ni memang spooky...meremang jugak lah bulu roma aku masa aku first jejak kaki kat dalam pagar rumah ni..
aku cuma tolong syaza shooting untuk major dia...aku jadi tukang pemegang reflektor..


1 comment:

  1. yu!
    nie blog wawa'
    nak add in ms tak leh la pula'
    huhuh

    ReplyDelete