Saturday, August 28, 2010

BETTER

My life is getting better now...walaupun aku jauh dr kawan2 atleast idop aku dh agak teratur...got a job walaupun bukan yg dlm bidang aku but atleast aku start from somewhere... still looking for job yg dlm bidang aku..juz mase n tunggu peluang je...

walaupun tanpa bf...atleast aku tenang sbb tak payah nak fikir pasal sakit hati, risau o pape la yg berkenaan bila bercinta...one day i will find someone, cume not now...

Im building my life n my career...hope aku mendapat ape yg aku nak sangat buat mase skang ni iaitu kerjaya...now aku nak focus dlm hal ni dulu, later baru la yg sampingan.. bole bayar loan ptptn walaupun bkn dlm jumlah yg byk setiap bulan tp atleast aku dh start byr...

Membina attitude n personality...juz hope life aku kekal begini buat mase ni n getting better..tu je hope aku skng ni...:)

~looking for happiness~

WONDER WHY

I wonder
Dont u ever miss me?
How can u juz throw me like that?
How can u juz forget me easily?

Why can i do that to u?
Why u always on my mind?
After u chose her instead of me
After u broke my heart without any feeling of guilty.

I juz want u out of my mind
Seriously i want to forget you
There is no use thinking bout u
But somehow i juz cant forget u....


dedicate to no one...hehe...

Thursday, August 26, 2010

Sunday, August 22, 2010

IM BACK

Holla...im home...dh lame tak menulis...byk gak hal terjd selame 2 3 ari ni tp cite cm dh basi...so xpe la...

Hmmm...distraction...4get him already...juz dont care bout u anymore...thanks...:)

~looking for happiness~

Wednesday, August 18, 2010

LUAHAN HATI LAGI???....

Haih...sakit jiwa..merana hati...haha...jiwang sungguh...suddenly mlm ni aku rase emo giler.. im missing someone but im not sure who sbb ade 2 3 muke gak la yg bermain2 dlm pale aku...aku rindu arip, haziq n...shhh...yg last tu actly bkn la rindu sgt pun sbb baru lg...so xde pe sgt..cume 2 org tu je la..

End up aku call haziq. aku tak nak call die but i really need someone to talk to. walaupun die tak dapat nak membantu. the whole conversation aku nangis mase ckp ngn die. care die pujuk aku buatka aku lagi2 la rindu kan die. he called me sayang, n name manje yg die panggil aku dulu. OMG...buatkan aku tringat mase aku rapat ngn die dulu.shit!!...nape die nak kene layan aku cmni? taktau ke die yg aku still sygkan die?. mmg die tak tau pun. die tnye aku nape aku nangis, aku nak ckp tp aku tak bole ckp..die tak bole tau ape perasaana aku kt die. n die tak akan tau sampai bile2 pun.aku akan simpan perasaan aku ni.dats my words.

Aku cume bgtau die aku rindukan die je. n die janji nak dtg ipo nk jmpe aku tp aku tau tu semua tak akn jadi.

Ape patut aku buat ni...sampai bile aku akn syg kan die ni? bkn aku tak cube utk lupekan die. tp bile aku dh slowly lupekan die, die dtg balik..dulu pun cmni gak..hadei...

Cepat2 la aku jumpe org yg akan buatkan aku lupekan die...plz la...ade sape2 kah?..haha..giler desperate...WTF...haha..ofkoz la tak...nanti kalo aku ade bf bkn sbb aku syg die, tp sbb rebound. no!! tak bole buat camtu.. so sabar jela yer liza...

Aku tau aku kuat..so aku akn face sampai aku jd giler..haha..skng ni pun dh psycho. dh la asik terkurung kt umah je tak kuar2..nk kuar slalu tak bole..tu psl la tekanan jiwa aku skng ni..jgn giler btol2 sudah.. tanjung rambutan pun dh dekat ni...huhu..ape aku ngarut ni?...

Sok cm malas je nk g keje...aku nk tido je..bole tak..lagi pun bkn nye aku puase sok.. panggilan bulan sabit merah...so bole tido whole day. hahaha...keje oh keje...haih...benci!!!

Hmmm... Slagi aku tak tutup lappy ni slagi tu aku akan ngarut n lg byk lak rahsia terbongkar...so enuff for now...

~looking for happiness~

Tuesday, August 17, 2010

PERTANYAAN

Bagi perempuan, adakah logik atau bolehkan mereka menyatakan isi hati mereka yg mereka sukakan seorg lelaki itu?...

Jika mereka menyatakan isi hati mereka, tidakkah mereka akan di anggap perigi mencari timba?...

So ape yg patut mereka lakukan jika mereka suka kan lelaki itu?...mendiam kan diri atau berterus terang?...

Persoalan ini sentiasa membuat aku tertanya2...(sungguh skema ayat aku...haha..)

sape yg bole jwb?...

~looking for happiness~

Sunday, August 15, 2010

ANOTHER HEART TALK

Hmm...nape la baru skrg ko bgtau aku yg dulu actly ko suke kt aku?...haih... kn senang kalo dr dulu ko dh bg tau mungkin kte...ehemm3...hahaha. coz actly dulu i've got a crush on u to la...then aku dpt tau ko dh ade gf..then sokey la, lgpun cume crush je. haha...

Nape la few people yg suke kt aku dieorg tak bg tau yg dieorg suke kt aku?..aku ni nmpk garang ke? o bengis mcm nk mkn org?...haih...setau aku, aku org yg sgt suke senyum..murah ngn senyuman...haha...prasan giler...

Ni la d katekan takde jodoh yer...so trime je la...haha...sweet sgt bile die ckp dulu die suke kt aku...n sbb2 nape die suke tgk aku..muahaha...kembang jap lobang hidong mase die ckp tuh...kejap je, tak bole lame, pencemaran bau la... Hmmm...rupe nye ade jgk aku secret admirer...hehe..

Hmm..think gonna away kejap dr menulis blog ni...rasenye lame jgk kot. gonna miz to write sbb blog ni je la satu2 nye tempat aku meluahkan isi ati aku coz aku takde kawan rapat yg tau masalah aku kt cni... i want my frens...bertambah2 bosan la aku jdnye lps ni..hah!!

Owh yer...status aku ngn die mmg akan kekal sbg kawan baik...no heart feeling. n aku selesa dgn itu...lg senang berurusan n besembang. die bole crite psl gf die o sumone yg die suke tanpa aku rase sakit ati. n aku jgk selesa bercerita kt die psl sape2 yg aku suke o suke kn aku. kn senag cmni.. hati pun senang... cmni pun aku dh rase bahagia.. td die bgtau ex ke o kwn lme die ke nth sape la yg dulu2, nk couple balik ngn die..hah..guy will alway b guy..n now die dh konfius. die tnye pendapat aku n of coz la aku takkan menyokong die utk tingglkan gf die now utk pg kt dat girl walaupun aku tak suke die ngn gf die yg ni. aku tak suke ape yg die buat, tinggal kan ape yg ade utk pg kpd sesuatu yg belom pasti. actly bagos gak sbb ngn gf die ni pun die stress. sbb kene kongkong. nth la.mls nak pk. bkn masalah aku pun kn. nape lak aku nk susah payah pk pasal masalah die. hmm..sbb die ckp die selesa giler ckp ngn aku dlm semua hal. so secare tak langsung, aku pun jd terbabit gak. plus i care bout him. that y la..haih...

Dah taktau nak ngarut ape. mcm nk tulis lg sbb lame ni aku takde, tp dh tak tau nk tulis ape.

See u guys later....

~looking for happiness~..:D

TEMPTATION

Hah...i dont know wat am i doing now. i know im gonna get hurt, sooner o later. but i juz cant avoid it. it is so tempting.

OMG..i promised not to fall n b fool again. tp...hmmm...

Kuat liza...jgn mudah terpengaruh..aku seorg yg agak berfikiran positif tp dlm hal ni aku kne berfikiran negatif...kene jgk..supaye aku tak mudah terpengaruh.. jgn mudah percaye...semua tu ayat manis je.. ape yg d perkatakan nya adalah penipuan dan pembohongan...ingat tu..keep in my mind..

sampai cmni skali aku kene pk...huhhhh...

Saturday, August 14, 2010

LUKA DI SINI - UNGU


Ungu - Luka Disini.mp3



dulu pernah ada cinta
dulu pernah ada sayang
namun kini tiada lagi
perasaan seperti dulu
kini tiada lagi kisah
cintaku tlah musnah sudah
hancur hatiku
telah kau sakiti perasaanku
reff:
biarkan ku pergi
jangan kau tanyakan lagi
ku yakin ini yang terbaik
tuk kau dan diriku
biarkan berlalu
rasa cinta ini di hati
ku tak bisa tuk menahan
aku luka di sini

Friday, August 13, 2010

LIDAH BERCABANG

Guy will always b guy.. one moment he said this..n one moment he said that...
lidah bercabang...guys cannot be trust...

Salah aku jgk sbb telalu cepat sgt meletakakn harapan...bkn la harapan tinggi sgt tp cukup buatkan aku sakit balik...

Nape la sekejap sgt kegembiraan aku? so soon..

Juz now aku realize aku masih sygkan die...bende yg jd 2 3 ari lps tak patut jadi...

Enuff is enuff...im hurting now...

This is the 2nd time...n next time no more...I swear...no more u in my life...

Thursday, August 12, 2010

SHIT

Shit...goyah balik...aku taknak timbul perasaan cmni..mmg semalam aku ckp aku happy but aku tau aku takkan dgn die n macam die ckp kte tak bole couple coz die taknak hilang aku n aku pun taknak hilang die. if kte jd kwn je relationship kte takkan putus sampai bile2. but if kte couple, if our love relationship doesnt work like we expect, kte akn putus terus n takkan same cam skng ni. phm tak ape yg cube aku sampaikan. aku syg kan die so aku taknak hilang die sampai bile2. kte dh janji even kte masing2 dh ade pasangan masing2 kte tetap akan berkawan baik. will that happen? hih...nth la..

I keep thinking bout it after talked to him last nite. Shit la.. aku dh sgt tenang kat cni tanpa ber pk pasal die, n now..deymm...

what should i do?

Wednesday, August 11, 2010

TOUCHED

Hmm...smlm Adi, kwn haziq still tnye aku psl haziq lg. aku dh ckp aku dh tak contact die lg dh... then aku dpt tau dh bpe ari die tak balik umh n adi ckp die nmpk cm ade mslh sgt besar since abg die past away coz die tnggung family die. aku kesian die. his life skang ni cm makin terok je.

Aku tnye adi nape tnye aku psl haziq n adi ckp coz haziq penah bgtau die yg die ceritakan semua mslh die kat aku. adi ckp haziq never forget me n bkn nye die tak perlukan aku juz die taknak bergantung n pakse diri die utk tidak perlukan org. n adi ckp lg haziq mmg perlukan aku tgk the way die cerita. hmm...nth la...aku tak tau la..

And adi tnye aku pasal ade 1 lagu game kanak2 yg aku nyanyi utk haziq 1 time secara tak sengaje n he liked it n die slalu soh aku nyanyikan. n bila Adi tnye psl lagu tu, tibe2 air mate aku ngalir secata tak sedar. aku terharu sgt. aku tnye adi die bgtau psl tu ke n he said yes. haziq slalu crite bout us mse happy2. OMG...

Aku taknak tau pun if die pk o rindu o teringat psl aku coz mmg aku taknak tau dah. tp bile aku dh dpt tau ni tibe2 rase care atas diri die tu timbul balik. nak2 lg time2 die tgh bermasalah ni.

Aku taktau nak buat ape. nak call die tp aku tau if aku call n if kantoi ngn gf die nti dieorg gado. aku taknak timbul mslh between dieorg coz haziq dh terlalu byk mslh so aku taknak jd penyebab pernambahan masalah die. so, aku tunggu je la die cr aku coz aku tak kan cr die. actually aku tak kesah sgt dh pun hal die juz nth la..kesian la die...life die become worst...

Anyway...rase gak rindu die...

Tuesday, August 10, 2010

POLITIK KERJA

Haih...aku dh nampak muke2 yg tak suke kan aku kt tempat keje... cmne ni? aku tak kesah pun sebenarnye kalo ade org tak suke kan aku cume aku risau if aku jge section kt tempay budak tu abis la... ni la org melayu, dengki tak abis2. pantang tgk org lebih sikit mule la tak suke.. ape yg aku notice cam aku sorg je pompuan melayu yg tak pakai tudung. bg aku tu bkn 1 mslh tp tu la. ni ipoh. tak bole nak buat pape. ci yg buatkan aku nak cepat2 cr keje kt kl. atleast ramai org yg lebih dr aku....haha...tak la nk timbul jeles2 ni...AMIN...

Cm dh lme je aku tak upload gambar kn... tak ceria lngsg blog aku...hmmm... dh lme tak outing...nti la...

planning to go to Penang again end of dis month..yeay!!!...hope jd la...ade sape2 nk ikot?..hehe...

peace...:D

OHH MEN

Aku balik je aku terus on9 coz aku tak bawak laptop g kl. lgpun g kl nk hv fun, btol tak. then bkk je fb, adi, kwn haziq tnye aku haziq ade call o cari aku ke coz die dh 2 ari tak balik umah n he seems like have a prob. adi yg ckp. then aku reply n ckp yg aku dh lame giler tak contact die. aku tak tau pape pasal die dah. dulu yes kteorg mmg rapat n he will looked 4 me 4 everything. but since die dh ade gf sendiri yg kunun nye bole jge n yg die syg tu, nape nk kne cari aku lg. haha...now i juz can smile. aku tak tau la ape perasaan aku kat die skng ni dh. risau, ade skit but that not my prob anymore since die dh ade gf. i have nothing to do wit him anymore. but aku tau he doing ok2 je walaupun kt mane die ade. die dh ckup besa n know how to take care of himself. then utk menyedap kan hati aku td aku call die n cm biase he wont pick up. dis is the 2nd time aku call after last jmpe die. enuff of him.

Bout arip, hmmm...aku tak tau la die btol2 rindu kan aku o tak. i dont know wat to trust now. he seems like miz me coz he hug me n said mizz me n tnye aku sama ada aku rindu kan die ke ta. n aku jwb tak. haha...i dont know. hv no feeling toward him anymore la. but since aku lpk ngn die dat day n after die nmpak cm btol2 rindu kn aku, now i think bout it. nth la...tak tau nak ckp. mase lpk ngn die tu aku ade tnye die nape tak cr gf, n he said no time. haha...WTF.

Suddenly rindu plak aku kt haziq...haha...hope he doing fine n selamat..

Monday, August 9, 2010

IM IN THE HOUSE

First day of working...sucks...aku xtau bape lame aku bole bertahan. i dont think they gonna like me coz yela, dh la baru masuk, mude lak tu n kene supervise dieorg yg mane ade lg tua dr aku. aku bkn nye leader, im prefer to b a follower. i dunno whether gonna survive in this kind of job o tak...hahaa...

Yesterday aku baru balik dr kl. after 4 1 month tak jejak kaki kl kl the finaly pg jgk. so sudden. well ofkoz i made may day.. sampai je kl trus headed ke pavi jmpe azza coz plan nk g changkat. cam biase tunggu aza lebih kurang 1 jam walaupun aku dh ckp kt die awal2 supaya ade kt sne by 930 coz aku sampai kl kul9. tunggu nye tunggu last2 kul 11 jgk kot die smpai. byg kn bape lme aku tungguu die, nasib baik tgh lpk2 coffee bean tu shaker lalu depan aku dgn kwn2 die. die lpk jp borak2, even cm aku rase lame jgk lpk ngn dierg but still aza tak sampai2... tension. then around 11 plus2 die sampai, lpk jap the jln g makan kt alor then next destination was reggae bar. aku ingt kan takde sape pun prasan dah sbulan aku tak dtg. rupenye semua yg kerje kt citu prasan k. terharu aku. semua tnye aku nape dh lame tak nmpk..haha.. then amir n nabil came to joined us. glad they'r came walaupun awkward coz nabil ikot.haha...

Next day Arip ajak lpk. aku tak tau cmne die bole tau aku ade kt kl, rase nye kwn die bgtau kot sbb aku terserempak ngn kwn die ari aku sampai tu kt pavi. arip ajak tgk muvi then aku ckp ok but aku ajak aza skali coz aku tido umh die kan. then tibe2 arip ckp takjadi. idont know y. then aku ngn aza g pavi terserempak ngn die n die ckp die tgk muvi wit his fren....hmmm...janji ngn aku then xjadi tp tgk ngn kwn die. kwn laki la tp. so aku g mkn ngn aza, mase mkn tu arip ms aku n said dat he miz me. haha...Then later amir ajak g palate palate. ok la. walaupun xbape nk enjoy sgt but glad coz dpt lpk ngn aida n aza n ct skali. walaupun awkward but ok la. plan nk lpk reggae bar but aku dpt tau reggae terbakar...haha...so yesterday was the last nite la aku hv fun kt reggae..was so shocked dgr. at first mmg xcye bile ngh lpk kt pavi ajak lalu n tnye die xkeje ke n he said reggae terbakar. haha... funny pun ade.

Tghari balik wangsamaju n kemas barang2, mydad dtg amik n balik ipo balik..huhu...cedey.

Friday, August 6, 2010

OH LELAKI

Ape yg berlaku kt sekeliling aku ni la yg membwtkn aku lg takot nk terima insan yg bernama lelaki...dieorg nyer tingkah laku, perbuatan(tak same ke..hehe)n layanan dieorg kt gf dieorg ni sungguh buat kn aku takot nk becinta... aku ramai kawan laki so aku tau coz ade sesetengah kawan laki aku menceritakan hal dieorg kt aku n ade even xrapat sgt2 pun kdg ade gak ter-cerite kt aku.

Kadang2 ade yg aku tau dis guy(my fren yg xbape nak rapat) dh ade gf tp depan mate aku bole curang. nape la? bende ni semua bwt aku takot...siyes takot nk trime laki dlm idop aku..tak bole d percayai. rase cm dh cukup la sorg ni je ade dlm idop aku...hehe...ayah aku la...

Tp kdg teringin gak nak becinta.. rindu rase becinta, rindu rase nak d sayangi, d rindui, d beri perhatian, d manja oleh kaum laki. tp tu lah... aku tak percaye kalau ade lelaki yg ckp die syg kn aku. ssh nk percaye..n mg aku xnak n xkan percaye...

Adakah aku sunyi o tak gembira skng ni? mungkin tp lebih baik to b unhappy alone then unhappy with someone. nak kate aku benci laki, nth la, xkot sbb aku masih lagi berkawan ngn laki. berkawan bole tp xbole biarkan dieorg masuk ke dlm idop aku. bukan sekarang. kali ni lame btol aku single. setahun lebih dah. dalam mase setahun tu ramai jgk laki yg aku knl n ade few tu cbe2 jgk tp cume sorg je yg pernah nak masok dlm idop aku n aku hampir izin kan tp sungguh tak lame. nasib baik aku xsempat sayangkn die sampai xbole lepaskan die. hampir cinta tp blom sempat ke situ. die bwt hal.

This thing menambahkan lg sebab aku takot nk trime laki. Haih.. aku xberani nak ckp sampai bile aku nk tutup pintu hati aku ni tp utk hari ini dan esok aku pasti masih tertutup utk lelaki. lusa? haha...terlalu cepat lah...

Emotional lebih aku mlm ni...aku pun xtau nape...

Semoga apabila aku menemui seseorg yg dpt membuka pintu hati aku n d harapkan mendapat seseorg yg sayang aku mcm mane aku akn syg kan die. and membuatkan aku percaye kan lelaki lagi skali...

Tp akan ade ke lelaki yg akan singgah dalam idop aku lg? hmmm...juz wait n see...

Women will never forget a men she never get....its tru n dis is happened to me. till now i cnt forget him..WTF.. hate dis feeling...i stalked him n still. deymm..hate myself bout dis.

Nak2 plak sambil aku tgh tulis post ni 2 kali kuar lagu kekasih gelapku-ungu yg die pnh bg kt aku.
Apahal la lagu2 yg play dlm playlist aku ni semua menyentapkan aku nih...semua ade kene mengene ngn kami...WTF....

Nape ngn aku nih...!!! haisehh...
Better stop now...

Thursday, August 5, 2010

QUOTE

sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And babe, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up because if you give up, you'll never find your soul mate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about."

-Marilyn Monroe-

Wednesday, August 4, 2010

MENGHABISKAN MINGGU TERAKHIR SBG PENGANGGUR

Few days bercuti dlm menulis...so cm byk aku akan menulis dl post ni...

Aku nk menghabiskan minggu terakhir aku sbg penganggur dgr hv fun..hahaha...not realy la coz kt ipo ni nk hv fun ape je? aku nk trun kl pun dh xde mood dh..so lpk ipo je la.. next week aku dh stat keje.keje xde la hebat sgt pun janji aku dpt duit drpd dok kt umh xdpt pape..btol tak. actly keje ni pun kwn ayah aku yg tlg cr kn. smlm tibe2 je ayah aku ckp 'sok interview kul 10'. aku sbnr nye xsuke sgt org cr kn keje utk aku tmbh2 lg kwn2 mak n ayah aku. ari tu pun kwn mak aku tlg gak. hadei... Dah rezeki aku so aku dpt keje yg interview pg td. so isnin depan aku stat keje. aku dpt ni pn sbb bantuan kwn ayah aku. kalo tak aku tak rase dpt keje ni..hahaha...
N utk pertame kali aku pg interview n ayah aku ikot. haha..sungguh manje kedengaran nye. bkn ayah aku je, skali ngn kwn ayah aku n kwn die. so 3 org teman aku g interview. hah!! amik ko!!!...haha...pastu ikot ayah aku n kwn nye pg melepak d kedai kopi...sungguh la aku ni..xpenah2 d bwt aku...haha...Hmmm.. bile pk balik mayb aku akn keje lme kot kt cni. Insyallah kalo aku xde wat hal...hahaha...so selamat menjalani kehidupan sbg seorg pekerje...

ok..second story....

Hmmm...aku sgt2 lah bersyukur n sgt2 lega. ex-bf yg ari tu masih obsessed ngn aku dh ade gf.. Alhamdullah. xde la die nk kaco aku lg dh. patut la last week cm die jrg call aku..rupe nye tgh mengayat awek.
Tp kn, bende ni bwt kn aku berpk mmg laki sume same la(sorie kaum adam). nape aku ckp cmtu?..coz mase die dpt tau aku balik cni ari2 call aku ajak jmpe siap nk dtg umh sbb nk jmpe mak aku. sampai la last week die senyap. tup2 aku dpt tau dh couple. senang sgt kn...xdpt aku, beralih kt org lain dlm mase sminggu. same la jgk kes nye ngn the last guy yg aku pernah syg ni. beria2 ckp kt aku xkn together dgn dat girl. sminggu blah dr umh aku, aku dpt tau dh couple ngn dat girl yg die beria2 xnak tu. OMG.. y is it so easy for guy to accept girl in juz one moment? adakah deorg ni couple ngn perempuan tu coz ade muslihat o they want something o wat? can plz someone xplain to me?

Laki ngn perempuan berbeza. care pemikiran n everything. nth la. hanye mereka sndr yg dpt tafsirkn n hanya mereka sendiri yg tau kenape mereka bwt cmtu(skema giler gune perkataan 'mereka'..hahah)..

Balik pd first story...

Dah stat keje nti mesti life aku sungguh boring. yela pegi keje pagi balik ptg. mkn, then tido. sok-bgun pg keje balik then mkn, tido..haih...rutin akan same setiap hari. aku taktau la bpe lame aku dpt bertahan keje kt cni. haha..aku dpt rase kan environment yg bosan n politik yg biase d kantor. walaupun aku tak pernah keje dlm 1 mase yg lme tapi aku tetap ade pengalaman bekeje. so aku tau la serba sedikit suasana tempat keje. satu yg aku riso ialah raye nnti. mesti aku xdpt cuti sbb aku baru mmule keje. alahai...beraye kt opis la nmpak gayenye..TAKNAK!!!! aku nk beraye kt kg...mintak2 la dpt cuti mase 1st n 2nd day raye..amin...kalo tak weekend je la beraye.. haiyak!!..sungguh bosan. tp satu bende yg bg aku semangat nk keje ni ialah dapat gaji bole beli brg pakai duit sndr..haha.. aku dh aim 1 kasut yg aku tgk kt parade. sgt cntk!!! aku dh siap soh org kedai tu simpan kn utk aku design baru...haha..tempah awal2 nih..xpe..kasut tu bg aku semangat nk keje..all the best liza..

Selamat berenjoy...

Sekian....:D

Sunday, August 1, 2010

TRUE LOVE

Find hand that will hold u at ur weakest
Eyes that will see u at ur ugliest
And a heart that will LOVE u at ur worst
Then we found true LOVE.....